2017-10-07

Flóder festés

Flóder technika: faerezet festés szinte bármilyen felületre

Ezt a festési technikát a díszítõfestõ mesterek féltve õrzött titokként adtak tovább a legügyesebb tanítványaiknak!

A munka során a festõ fafelületet varázsol az alapfelület helyére, úgy, hogy a fa mintázatát kézzel festi rá a kiválasztott felületre. Az így elkészült munka nemcsak látványnak gyönyörû, de igényes és idõtálló megoldás is.

Ilyen, nagyapám által készített flóderezett ajtók díszítik például a Parlament és a Magyar Nemzeti Bank épületét.

A fehérre festett nyílászárók az idõ múlásával besárgulnak, megkopnak. Felújításuk a lakás festésével egyidejûleg aktuálissá válik. Az általam képviselt faerezési technikával az ajtók és ablakok (esetleg bútorok) megújulnak.

Az így elkészített felület fa mintát kap, a szemnek rendkívül kellemes, tapintásra anyersfának megfelelõ érzetet kelt, és mindemellett az élettartama is megnõ.


Egy egyszerû furnér ajtót az Ön igényeinek megfelelõen akár kazettás, több színûre pácolt ajtóvá változtatok. Egy mûanyag nyílászárót fává varázsolok. Fém garázskapuját anélkül cserélheti pácolt cseresznye fából készült kapura, hogy újat kéne vennie.

Szinte minden felületet díszithetünk faerezettel, így:

  • egyszínûre mázolt ajtókat, ablakokat
  • új és régi, kopott nyílászárókat,
  • mûanyag nyílászárókat, fém kapukat, garázskapukat,
  • konyhabútort, beépített szekrényt, egyéb bútorokat,
  • falfelületeket
  • páncélszekrényt, gramofontölcsért, lábazatokat stb.

Az Ön igényei szerint bármilyen szín megrendelhetõ, a lakás berendezéséhez igazodva vagy akár egyedi elképzelése szerint is.

Ön biztosan nem fog tanulópénz
fizetni nálunk!

30 év van a hátunk mögött ebben a szakmában. De ez egyáltalán nem azt jelenti, hogy már kiöregedtünk belõle.

Széleskörû tapasztalattal rendelkezünk, amivel biztosíthatjuk Önt afelõl, hogy nálunk nem kell súlyos tanulópénzeket fizetnie.

Tisztelt Takács Úr, Teljesen elégedett vagyok a munkájával, köszönöm az érdeklődését. Azért választottam Önöket, mert ezt a munkát korábban senki nem vállalta el. Semmiben nem csalódtam. Korrekt, szép munkát kaptam. Ajánlani fogom Önöket az ismerőseimnek.
Szabó Sándor
XV. Apolló utca
Szervusz Gábor, Összetett feladat volt, komoly repedéseket és vésésnyomokat kellett glettelni, festeni, több helyen hálóval, élvédővel is megerősíteni. Ezen nem csak festéssel kapcsolatos feladat volt. A végeredmény remek, köszönöm a gyors, precíz, igényes munkát!
Zsolt és Szilvi
Mandala kert
Kedves Gábor!Életem során már nagyon sokszor csináltattam lakást, de még ilyen jófej, és hozzáértő (GYORS,PONTOS) emberrel nem találkoztam. Tőled tudom a legfontosabbat is, hogy nem kell 120 liter diszperzit 50 nm2-re, köszi! Adrienn hálás azért, hogy magad után sepregettél, alig hagytál piszkot, csak a tökéltesen fehér, egyenes falakat.Köszönjük, hogy vagy nekünk, mind festőként, mind barátilag,
Baracs János
Neoton Familia
Gábort Taekwondo mesteremként ismertem meg és az évek során őszintén csodálkoztam, hogy szobafestés szakipari munkával is foglalkozik. Mivel a küzdősport nem a hazai futball, ezért ez nem meglepő. Többször is dolgoztak nekünk és minden esetben a munkát a pontosság, szaktudás, kreativitás, fegyelem jellemzi. Különös tekintettel a fenntartott és visszaállított tisztaságra. Eddig is ajánlottam, most is ezt teszem. Schobert NorbertKöszi szépen, Gábor.
Norbi

Ingyenes felmérés

A felmérés, és árkalkuláció nálunk DÍJMENTES! Bár kevesen tudják, hogy ez a folyamat is sok befektetett munkát, és időt igényel, mi továbbra sem kérünk a felmérésért térítést.

Tartjuk a határidőt

Határidőre befejezzünk az adott munkát, és nem fogjuk napról-napra, hétről-hétre eltolni a kiszállást. A határidőt saját hibánkból a lehető legritkább vis major esetekben lépjük át.

Nincs alkohol

Sem a vezető szakember, sem az esetleges segítő nem fogyaszt semmilyen körülmények között alkoholt a munka előtt alatt, vagy közvetlen utána. Mi büszkék vagyunk csapatunkra.

Kellő tisztelet

Megadjuk a kellő tiszteletet Önnek és a családjának, és nem kell kellemetlen szituációkat átélnie. Nem lesznek ordibálások, az utcáról szép lányoknak odafütyülések.