2017-10-13

Beázás javítása

Ha már régóta bántja a szépérzékét az a beázás, vagy épp ciki a vendégek előtt, és szeretné rendbe tenni egy festővel, aki nem rázza le ilyen "kis" munka miatt, akkor jó helyen jár!

Egy régi beázás nyoma még most sem tűnt el teljesen? Szeretné végre rendbe hozatni, de nem talál olyan szakembert, aki a ház komplett festése nélkül, csak a beázás eltüntetését megcsinálná? Mi nem rázzuk le Önt!

Ha egy csúnya beázás nyoma éktelenkedik a lakásában, amit szeretne végre eltüntetni, de nem akar kókler, megbízhatatlan szakikat a nyakába venni, és egy tortúrát átélni, akkor nálunk jó helyen jár.

Minden héten van egy olyan esetünk, amire most megoldást keres. 

Tisztelt Takács Úr, Teljesen elégedett vagyok a munkájával, köszönöm az érdeklődését. Azért választottam Önöket, mert ezt a munkát korábban senki nem vállalta el. Semmiben nem csalódtam. Korrekt, szép munkát kaptam. Ajánlani fogom Önöket az ismerőseimnek.
Szabó Sándor
XV. Apolló utca

Pontosan értjük, hogy ami kis munkának tűnik egy szobafestő számára, az attól még igen is komoly gondot jelent Önnek. Éppen ezért mi készséggel állunk rendelkezésére kis munkákkal kapcsolatban. Sőt, nálunk az ilyen jellegű szobafestő munkák kimondottan előnyt élveznek!

Bízza ránk a beázás kijavítását, mert nem fog csalódni. Nézze át bátran a referenciáinkat, olvassa el ügyfeleink (nem ismerőseink) milyen véleménnyel vannak rólunk. Aludjon rá egyet-kettőt, és ha úgy adódik, keressen meg. Azt tudom, hogy mi tudunk önnek segíteni, de azt is tudjuk, hogy csak akkor van erre lehetőségünk, ha ön ezt el is fogadja.

 

Ingyenes felmérés

A felmérés, és árkalkuláció nálunk DÍJMENTES! Bár kevesen tudják, hogy ez a folyamat is sok befektetett munkát, és időt igényel, mi továbbra sem kérünk a felmérésért térítést.

Tartjuk a határidőt

Határidőre befejezzünk az adott munkát, és nem fogjuk napról-napra, hétről-hétre eltolni a kiszállást. A határidőt saját hibánkból a lehető legritkább vis major esetekben lépjük át.

Nincs alkohol

Sem a vezető szakember, sem az esetleges segítő nem fogyaszt semmilyen körülmények között alkoholt a munka előtt alatt, vagy közvetlen utána. Mi büszkék vagyunk csapatunkra.

Kellő tisztelet

Megadjuk a kellő tiszteletet Önnek és a családjának, és nem kell kellemetlen szituációkat átélnie. Nem lesznek ordibálások, az utcáról szép lányoknak odafütyülések.